среда, 17. септембар 2014.

Medena svinjetina a la Đenaro

Drage moje, dragi moji... tu sam, živa, umorna, nedovoljno usoljena i iznervirana. ☻☺
Umorna jer nikada kraja radovima u ovom  malom stanu.
Nedovoljno usoljena.... kratko traje taj morski odmor :((( sećam se kada sam  i preko 20 dana ostajala na moru...eh.. stara dobra vremena.
A iznervirana... imam od proleća problema sa računarom i ni serviser u okolini (ko velim brže će on), a ni ovlašćeni servis 25 km od kuće nisu bili u stanju da ga poprave, odnosno ustanovili su različite kvarove, koji otklanjanjem naravno nisu i  rešili problem. 
Uf!
Iz tih razloga nisam ni bila u situaciji da postavljam ovde neke  fine stvari, koje će vam se nadam se dopasti, jer i laptop ima neku svoju problematiku.. i tako...
...no... 
....dosta kukanja, da pređemo na nešto lepo, ukusno i sočno.

Za ovaj recept koji je isproban više puta u poslednjih godinu dana (a to pre svega znači da su ukućani oduševljeni), dobla sam ideju od  Đenara Kontalda (Gennaro Contaldo). Recept je preživeo neke izmene, ali verujem da je to ipak taj ukus.

I naravno... nećete se pokajati. ☺