Ove ćufte su apsolutni hit među ćuftama koje spremam u poslednje vreme, tačnije ovo je drugi put.
Hvala Ireni i Jeleni kod koje sam i videla prvo.
Hvala Ireni i Jeleni kod koje sam i videla prvo.
Kako su dobreee :) možda i iz razloga jer su u sosu od pečuraka sa pavlakom koji ja jako volim, s tim što dodam uvek i belo vino, a dodala sam ga i sada.
- pored mladog luka, koga ima odavno na pijacama, dodala sam i malo praziluka;
- umesto kiselih krastavčića dodala sam belo vino, jer strašno volim tu kombinacuju, mada planiram da sledeći put stavim krastavčiće;
- koristila sam sam neutralnu pavlaku, baš kao i Irena onu za kuvanje koja ima 20% m.m, ali sam odozgo stavila mozarelu, pa ih zapekla
Služila uz pire sa mladim lukom (naseckan i umešan u pire).
Auf, kako je ovo ukusno. Hvala devojke. ♥
2 коментара:
Baš odlično izgledaju :)
pa to su stroganov cuftete :), cini mi se i bolja ideja od originalnog beef stroganoff i pravim koliko u pon. (fali mi fasirano :) )!
Постави коментар